Skip to main content
Eenvoudig en veilig bij al uw bestanden en e-mails
Hoog niveau cyberawareness
Altijd bereikbaar voor al uw IT-vragen

Inrichten en beheer ICT

Around ICT richt uw ICT-omgeving in met Microsoft 365 als basis en zorgt voor een cloudomgeving die veilig toegang geeft tot al uw bedrijfsinformatie. Met Microsoft 365 kiest u voor de meest gebruikte cloudomgeving wereldwijd, waarin veiligheid en gebruiksvriendelijkheid vooropstaan. Iedere medewerker behoudt zijn instellingen en programma’s door synchronisatie met de cloud.

Toegang vanaf ieder device

Door OneDrive automatisch in te stellen voor persoonlijke documenten en bestanden, zijn de desktop, documenten en afbeeldingen vanaf ieder apparaat te benaderen. Veel ondernemers profiteren al van de producten en dienstverlening van Around ICT en kunnen vanaf ieder device en op ieder gewenst moment toegang krijgen tot hun programma’s. Denk aan e-mail en andere Microsoftprogramma’s, zoals Word, Excel en Powerpoint. Gebruiksgemak en werkplezier voor uw medewerkers en u!

Beveiliging en updates

Around ICT zorgt voor beveiligingssoftware, tijdige updates van uw IT-omgeving en monitoring. Zo kunt u veilig en snel blijven werken. Bij eventuele storingen ontvangt Around ICT automatisch een melding om direct actie te kunnen ondernemen. U hebt hier geen omkijken naar.

Ondersteuning en advies bij werkplekbeheer

Volledige ondersteuning bij het opzetten van een veilige en modern ingerichte werkomgeving. Dat biedt Around ICT. We helpen u graag bij de installatie en configuratie van servers en ook bij de aanschaf van hardware en software. Around ICT levert hardware en software van A-merken. Zo is de hardware van HP, Microsoft en Lenovo.

24/7 bereikbaar voor spoedvragen

Ook bij complexe ICT-vragen schakelt u Around ICT in. En voor problemen waarbij spoed vereist is, is Around ICT 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw problemen op het gebied van ICT, cybersecurity en telefonie snel en adequaat worden opgelost.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan