Skip to main content
Eenvoudig en veilig bij al uw bestanden en e-mails
Hoog niveau cyberawareness
Altijd bereikbaar voor al uw IT-vragen

Kies ook voor Around ICT

Cybersecurity, installatie en onderhoud van uw software en betrouwbare telefonie. Dat realiseert Around ICT voor u. Maak kennis en laat uw bedrijf ook groeien dankzij de producten en diensten van de ervaren expert van Around ICT.

Wat vinden onze klanten

Marcel Kunneman – Directeur/eigenaar

“Al sinds lange tijd werk ik samen met Around ICT voor alles met betrekking tot onze IT-omgeving: hard- en software. We kunnen altijd op hen rekenen, van vroeg in de ochtend bij opstartproblemen tot in het weekend als er om wat voor reden dan ook inlogproblemen zijn. Top!”

Kristel van Prattenburg – Manager Operations

“Voor onze organisatie is het veilig en makkelijk toegankelijk hebben van persoonsgegevens belangrijk. Met de komst van AVG hebben we logischerwijs onze blik moeten verruimen. Met een partner als Around ICT aan onze zijde is dit helemaal goed gelukt.”

Tim van Engelenhoven – Marketing Manager

“Het maakt nogal een verschil voor welk soort werkzaamheden je een soort laptop kiest. Ik zou zelf compleet de verkeerde keus hebben gemaakt, aangezien ik best een zwaar apparaat nodig heb. Around ICT heeft mij geholpen de perfecte keus te maken. Nu werk ik elke dag superfijn!”