Skip to main content
Eenvoudig en veilig bij al uw bestanden en e-mails
Hoog niveau cyberawareness
Altijd bereikbaar voor al uw IT-vragen

Around ICT voor advisering en optimale automatisering

‘Goede IT-beveiliging is essentieel in onze branche’

Full-service recruitmentbureau Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions bv is gespecialiseerd in de functiegroepen ICT & Engineering, Marketing & Sales en Finance & Banking. Al meer dan tien jaar verzorgt Around ICT de software én hardware voor dit bedrijf in Houten. Marcel Kunnenman, eigenaar van het recruitmentbureau: “Het Officepakket, hosting, security; alles wat te maken heeft met ICT regelt Ton voor ons. Ook beeldbellen via de laptop werkt perfect, Ton heeft Teams ingericht en aangepast voor onze werkwijze. Het is voor ons ideaal dat we geen omkijken hebben naar de automatisering.”

Around ICT vindt het belangrijk haar klanten compleet te ontzorgen. Marcel wordt daardoor wel eens pas achteraf geïnformeerd over problemen, nadat die dus al verholpen zijn! “Als de laptop na het weekend weer wordt aangezet, zijn updates en dergelijke al gerealiseerd. Is er bijvoorbeeld een lek, of is er een beveiligingsupdate nodig? Dan is dat doorgaans al opgelost en ondervinden onze klanten en onze medewerkers geen enkele hinder van de benodigde IT-beveiliging.”

Around ICT voor advisering en automatisering

Jaarlijks maken Kunneman & Vandenbroek en Around ICT afspraken rond de ICT-werkzaamheden. “Welke ontwikkelingen en verbeteringen zijn er op het gebied van IT, advies over pakketten. Over dit soort zaken spreek ik met Ton aan het begin van het jaar. Als Microsoft bijvoorbeeld prijzen aanpast, geeft Ton advies over de meest gunstige keuze voor ons. Kunnen we beter kiezen voor een jaarlijkse betaling of is een maandcontract voordeliger? En zijn eigenlijk alle licenties waarvoor we betalen ook echt nodig? Wij profiteren van een optimale inrichting van onze ICT, tegen een zo scherp mogelijke prijs.”

Zeer goed bereikbaar IT-bedrijf

Een telefoontje naar Around ICT is altijd voldoende om het probleem op te lossen. “Als er een nieuwe medewerker start, zorgt Ton ervoor dat de werkplek volledig is ingericht. Inclusief e-mailadres, Officepakket en IT-beveiliging. Op de eerste werkdag zorgt Ton ervoor dat hij goed bereikbaar is, zodat hij direct kan bijspringen indien nodig. Sowieso is Around ICT altijd zeer goed bereikbaar.” Vooral beveiliging vindt Marcel belangrijk. “Goede IT-beveiliging, met alle persoonsgegevens rondom recruitment en salarisbetaling, is natuurlijk essentieel!”