Skip to main content
Eenvoudig en veilig bij al uw bestanden en e-mails
Hoog niveau cyberawareness
Altijd bereikbaar voor al uw IT-vragen

Veilig beheer van accounts met wachtwoordmanager Keeper

Steeds vaker gebeurt het: wachtwoorden lekken uit, met alle gevolgen van dien. Ondanks zorgvuldig met wachtwoorden om te gaan, lijken we toch niet voldoende opgewassen tegen de sluwheid van hackers.

Inmiddels bestaan er applicaties die hackers in staat stellen om met behulp van bestaande wachtwoorden en patronen nieuwe wachtwoorden steeds eenvoudiger te kraken. Dat gaat enorm snel: miljoenen mogelijkheden worden daarbij in no time toegepast en een opmars naar verdere toegang tot systemen komt steeds vaker voor. Regelmatig lezen we in de media dat bedrijven en ook overheidssystemen, in binnen- en buitenland, slachtoffer zijn geworden van hackers, met alle gevolgen van dien.

Voorkom hacken met wachtwoordmanager Keeper

Gelukkig zitten de good guys ook niet stil: een mooie oplossing om hackers een stap voor te blijven, is het gebruiken van een wachtwoordmanager. Een goede wachtwoordmanager is Keeper. Keeper werkt Zero-Knowledge, wat inhoudt dat alleen de eigenaar toegang heeft tot de gegevens. Zelfs de mensen van Keeper kunnen niet bij gegevens van hun klanten.

Wachtwoordmanager voor iedereen

Voor wie Keeper bedoeld is? Eigenlijk is deze wachtwoordmanager voor ieder bedrijf een aanrader en daarnaast is Keeper een veilige keuze voor gebruik door particulieren. In de praktijk merken we bij Around ICT dat bedrijven steeds vaker kiezen voor wachtwoordmanager Keeper. Zelfs voor medewerkers met toegang tot verschillende systemen en/of veel rechten is Keeper een verantwoorde keuze. Op hun sleutelposities zijn deze medewerkers voor hackers extra interessant, want ze beschikken over veel inloggegevens. Dankzij Keeper worden hun accounts weer onneembare vestingen. Zelfs het delen van inloggegevens, wat in de praktijk nu eenmaal wel eens nodig is, gebeurt geheel veilig en versleuteld via Keeper.

De voordelen van wachtwoordmanager Keeper

Waarom kiezen veel ondernemers voor Keeper? De voordelen op een rij:

  • Inzicht in de vele accounts en uitgelekte wachtwoorden.
  • De mogelijkheid om overal verschillende, ingewikkelde wachtwoorden te gebruiken.
  • Gemak: wachtwoorden worden ingevuld, onthouden of rondslingerende lijstjes zijn niet meer nodig.
  • Zowel op mobiel als op de computer.
  • Toch getroffen door een datalek? Andere accounts zijn niet zomaar toegankelijk voor hackers.
  • Noodzakelijk om wachtwoorden te delen? Dit kan via Keeper veilig, met twee-staps-verificatie.

Neem contact op met Around ICT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op met Around ICT voor meer informatie, een advies op maat en het installeren van optimale beveiliging tegen hacken en dataleks.