Skip to main content
Eenvoudig en veilig bij al uw bestanden en e-mails
Hoog niveau cyberawareness
Altijd bereikbaar voor al uw IT-vragen

Internet en telefonie

Uw bedrijf is nóg beter bereikbaar door geïntegreerde telefonie. Around ICT is dé expert voor volledige integratie van vaste en mobiele telefoon. Gebruikmaken van een mobiel netwerk heeft grote voordelen. Zo is de verbinding veel stabieler en hebt u geen last van storingen zoals met WiFi. Er zijn ook geen extra belkosten binnen de EU. U bent op één vast nummer altijd bereikbaar. En doorschakelen? Eenvoudig in te stellen voor optimale bereikbaarheid!

Maatwerk voor betrouwbaar internet

Ook voor het leveren van internetverbindingen, hardware en glasvezel kunt u bij Around ICT terecht. Around ICT levert maatwerk. IP-VPN? Vestigingen koppelen? Een firewall? Meer diensten toevoegen aan een standaard abonnement van een provider? Mobiel internet om flexibele werkplekken te realiseren? Around ICT denkt met u mee voor de perfecte oplossing, afgestemd op uw wensen.

Flexibele totaaloplossingen in telefonie

Around ICT installeert betrouwbare totaaloplossingen in communicatie met Hosted Telefonie. De schaalbare telefooncentrale via de cloud beweegt met uw bedrijf mee. Zo is groeien of inkrimpen geen enkel probleem. Maandelijk betaalt u een transparant, vast bedrag, gebaseerd op de gewenste functionaliteiten die u per medewerker kiest: van standaard belfuncties tot professionele callcenterfunctionaliteiten.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan