Skip to main content
Eenvoudig en veilig bij al uw bestanden en e-mails
Hoog niveau cyberawareness
Altijd bereikbaar voor al uw IT-vragen

Over Around ICT

Around ICT stelt hoge eisen op het gebied van service, bereikbaarheid, cyberawareness én aan de producten en leveranciers waarmee Around ICT werkt. Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen en snelle service. Voor inrichting en onderhoud van uw gehele ICT-omgeving, beveiligde cloudoplossing en telefonie belt u Around ICT.

Cybersecurity en cyberawareness

Het mkb bewust maken van de risico’s die bedrijven lopen door ransomware en cyberaanvallen, oftewel: cyberawareness en cybersecurity. Dat is de missie van Around ICT. Ondanks de vele berichtgeving in de media over miljoenenschades en dataleks, zien wij nog steeds dat bedrijven zich niet bewust zijn van de gevaren die ze lopen en dat systemen niet goed beveiligd zijn tegen indringers.

Around ICT heeft al vele mkb-ondernemers geadviseerd en geholpen. Zo heeft Around ICT in verschillende situaties een hack ontdekt, terwijl de klant dat niet in de gaten had. Dankzij de expertise van Around ICT is de schade gelukkig snel hersteld.

Installatie en onderhoud van software

Door een veilige, betrouwbare ICT-omgeving waar uw werknemers en u op ieder moment over beschikken, kunt u werken waar en wanneer u wilt. Dit doet Around ICT door als basis Microsoftsoftware te installeren en te onderhouden. En middels een cloudoplossing zijn alle bestanden en e-mails 24/7 beschikbaar en en beveiligd.

Betrouwbare telefonie

Ook telefonie maakt deel uit van het expertisegebied van Around ICT. Als specialist in het leveren en beheren van uw gehele telefonienetwerk, zorgt Around ICT voor een snel, stabiel netwerk. Het advies, de implementatie en onderhoud van de ICT-omgeving en telefonie leveren vele tevreden klanten op.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan