Skip to main content
Eenvoudig en veilig bij al uw bestanden en e-mails
Hoog niveau cyberawareness
Altijd bereikbaar voor al uw IT-vragen

Security awareness en cybersecurity

Hoe voorkomt u dat uw bedrijf het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit? Wist u dat al veel ondernemers schade hebben opgelopen doordat gegevens zijn gehackt of door een datalek? En dat dit veelal veroorzaakt wordt door onachtzaamheid van personeel? Daarom is een goede beveiliging van uw ICT-omgeving van groot belang. Geen ruimte voor lek of hack.

Beveiliging van uw IT-omgeving wordt steeds belangrijker door de enorme toename van aanvallen door criminelen en hackers die toegang willen tot uw bedrijfsinformatie. Uit onderzoek blijkt dat in 90% van de gevallen criminelen door een menselijke fout toegang krijgen tot een pc. Daarom biedt Around ICT de training Security awareness. Hiermee helpen we u en uw medewerkers om alert te zijn op phishingmails en andere bedreigingen. Dit doen we op een laagdrempelige manier die weinig tijd kost, maar wel effectief zorgt voor meer bewustwording om te voorkomen dat uw online systeem wordt gehackt.

  •  Assessment in slechts 30 minuten
  • Trainingen op maat op basis van testresultaten
  • Phishingtests voor bewustwording van de medewerkers

Waarom kiezen voor de training Security awareness?

Door de training krijgen uw medewerkers en u meer inzicht in de acties die hackers ondernemen om toegang te krijgen tot uw bedrijfsdata. Ook wordt men zich bewust van eigen gewoontes en van de risico’s die ontstaan door verkeerd gebruik van de computer of door onachtzaamheid rondom het lezen en klikken tijdens het surfen op internet of in e-mails.

Voorkom kosten met Security awareness

Aanvallen door hackers leveren u al snel flinke financiële schade op. Goed voorbereid zijn helpt deze kosten voorkomen. U leert uw bedrijf beter beschermen tegen onder meer ransomware, waarbij bijvoorbeeld uw gehele administratie wordt ‘gegijzeld’ tot u een flink bedrag betaalt. Een andere vorm van een cyberaanval is een datalek. Naast reputatieschade, extra werk en afnemend vertrouwen in uw organisatie loopt u ook nog kans op boetes, bijvoorbeeld van  de Autoriteit persoonsgegevens (AP).

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan